Regidoria de Participació Ciutadana

Participa ara!

En marxa en primer projecte de pressupostos participatius per al 2018

El primer projecte de pressupostos participatius de Cubelles ja ha començat a rodar. La presentació pública de dimarts dia 4 d'octubre va servir per exposar a la trentena d’assistents com s’estructura aquest procés participatiu i de quina manera la ciutadania pot fer les seves aportacions de propostes d’inversió i quin serà el mecanisme per votar-les.

Una empresa és l’encarregada de dinamitzar aquest procés, canalitzat a través del webwww.pressupostosparticipatiuscubelles.cat, malgrat que també es poden fer propostes per escrit a l’OPIC. El pressupost destinat a aquesta iniciativa son 150.000 euros del capítol d’inversions que es repartiran entre les iniciatives aprovades i quantificades econòmicament pel personal tècnic municipal i que siguin referendades per una votació ciutadana. Hi ha de temps fins el 22 d’octubre per presentar propostes que seran avaluades tècnicament i es podran votar de l’11 al 18 de desembre.

La sessió va finalitzar amb uns petits tallers grupals on es van començar a treballar propostes d’iniciatives assessorats per personal tècnic municipal i dels dinamitzadors del procés. Es pot seguir l’actualitat del projecte a través del web o els perfils oficials a Facebook, Twitter i Instagram, per telèfon al 93 895 03 00 o presencialment.

Butlleta de Participació

Visita el web www.pressupostosparticipatiuscubelles.cat.

 

 

Oficina d'Atenció Ciutadana 

Presencialment

L'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) de Cubelles està ubicada al carrer Joan Roig i Piera, 3-5 de la nostra vila.
 
A l'OAC  dona els serveis de Registre General Únic de la Corporació, d'Oficina d'Atenció en Matèria de Registre (OAMR), el Padró Municipals.
 

Els horaris d’atenció a la ciutadania és:

  • ·De dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.30 h
  • ·Dijous, de 17.00 h a 19.30 h (excepte els mesos de juny a setembre)
Telefònicament

Per a fer consultes o sol·licitar informació telefònicament podeu trucar al 938950300. Els horaris d’atenció ciutadana d’aquesta línia són de dilluns a divendres, de 8.00 h a 14.30 h, i dijous de 17.00 h a 19.30 h (els mesos de juny a setembre, de 8.00 h a 15.00 h)

 
Virtualment
 

A l’oficina virtual de l’Ajuntament trobareu informació sobre tràmits i gestions. Alguns tràmits només són de consulta i d’altres es poden dur a terme en línia. La majoria requereixen que es disposi de certificat digital. Per consultar l’oficina virtual de tràmits heu de clicar a l’enllaç següent: OVAC-Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana

També podeu dirigir un correu electrònic a l'oficina d'atenció ciutadana, a l'adreça mailto:opic@cubelles.cat

 

OPIC

 

 

 

Registre Municipal d'Entitats de Cubelles

Al Registre Municipal d'Entitats de Cubelles hi consten inscrites les entitats sense ànim de lucre de Cubelles. El registre conté informació de les dades de les entitats, els seus fins socials, i les dades dels seus representats.

Com a objectius específics, el registre vol:

  • ·Actualitzar de manera permanent i sistemàtica les dades de totes les entitats i associacions del municipi
  • ·Conèixer els seus objectius i la seva representativitat
  • ·Observar la seva evolució interna i la seva implantació social
  • ·Col·laborar de manera generalitzada en la seva projecció i difusió
  • ·Propiciar la seva participació activa en els fòrums de participació ciutadana del municipi

El manteniment de les dades actualitzades és de vital importància per fer possible  una bona política de participació i per al foment i suport a l'associacionisme local.

Per a més informació sobre aquest registre, consulteu el Reglament del Registre Municipal d’Entitats de Cubelles aquí.