Arxius

INSCRIPCIONS OBERTES: "Art i dona"

Divendres 18 a les 10:30 h una nova edició dels tallers “Art i dOna” , amb Arantxa Manrique.

 

Trobada setmanal que permet conèixer la tècnica del paper maixé i alhora expressar-se a través d’una obra artística i facilitar un canal de comunicació de les nostres emocions.

 

 

Places limitades, es precisa inscripció prèvia a igualtat@cubelles.cat i/o al tel. 938951406

 

Presentació llibre "De la Poma a la Pantalla"

Des de la Regidoria d’Igualtat el dijous dia 17 d’octubre s’ofereix la presentació del llibre “De la Poma a la Pantalla: Amor, sexe i desig a l’època digital” amb la presència de l’autora Marta- Roqueta-Fernández, periodista i investigadora especialitzada en feminismes, publicat per PAGÈS EDITORS just aquest mes d’octubre.

Taller de cardioprotecció

Amb motiu del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, que se celebra el dia 16 d’octubre, la regidoria de Salut proposa un taller informatiu gratuït dirigit a tota la ciutadania que busca conscienciar sobre la necessitat d’actuar davant la mort sobtada. L’acte, que tindrà lloc al Centre Social Joan Roig i Piera, es durà a terme de 9 a 13 h. estructurat de la següent manera:

El taller, d’uns 30 minuts de durada, es divideix tres fases, una part teòrica, una de pràctica…

Copa Espanya/Campionat Catalunya vela radiocontrol

La Copa d’Espanya de Vela Radio Control de la Classe IOM es celebrarà en aigües de Cubelles, a la dàrsena de La Marina.

 

Prova puntuable per al Campionat Autonòmic de Catalunya.

 

Activitat organitzada per al Club Maritim Cubelles per delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela amb la col·laboració de la Federació Catalana, l’Associació Nacional de Vela Radio Control, la Secretaria Nacional de la Classe One Ficar, l’Associació IOMCAT i l’Ajuntament de Cubelles.

Jornades europees de patrimoni 2019

DIVENDRES 11 OCTUBRE

Al Centre social, a les 19:00 hores.

Conferència: “La revolta de les dones de Cubelles, un episodi de 1767”

En el moment que s’anava a practicar la divisió del terme del castell de Cubelles entre Cubelles i Vilanova i la Geltrú, les cubellenques van plantar-se en una revolta contra la comitiva judicial que l’havia de dur a terme. Presentem dades històriques sobre el que va passar, les causes, les protagonistes i les seves conseqüències.

Passejada per la Cubelles artística

Passejada pel centre de la Vila amb la visita als espais del museu Charlie Rivel, al castell de Cubelles i als antics safareigs municipals. Durant tot el recorregut, de la mà d’artistes locals, hi haurà lectures de poemes i textos, i exposició d’obres d’art. Al safareig hi haurà una performance i degustació de vermut.

Visita guiada a l’església i petit concert barroc

Descobreix el patrimoni artístic del nostre temple barroc de la mà d’Edmon Colomer, membre del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA). Tot seguit, petit concert de música barroca a càrrec del grup de l’ESMUC Memento Vívere.

 

Amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles.

Visita guiada Fortí de la Mota i búnquer

VISITA GUIADA AL FORTÍ DE LA MOTA DE SANT PERE I NIU DE METRALLADORES                                                       

 

Aquesta visita consistirà en visitar dos punts claus de defensa de la Guerra Civil Espanyola a la zona de la Mota de Sant Pere de Cubelles, el fortí i el niu de metralladores.