Arxius

Visita l’exposició d’en Charlie

AQUEST ESTIU VINE A DESCOBRIR CHARLIE RIVEL I PAULINA SCHUMANN

Vine a descobrir la col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic. Entre altre material, a l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions i altres documents….

Festa Major

Fes clic al cartell per consultar el programa d’actes:

IV Cubelles Noir

 

Presentat el IV Festival de Novel·la Negra del Garraf Cubelles Noir a celebrar del 22 al 25 d’agost de 2019. En l’acte s’ha donat a conèixer el programa, el cartell, els patrocinadors i les candidates a millor novel·la negra escrita per una dona el 2018 tant en castellà com en català, així com el Premi Sala Joiers homenatge a un personatge històric de novel·la negra que aquest any s’atorgarà al comissari de la policia d’Atenes Kostas Jaritos creat per Petros Márkaris,…

Ciutat Portuària ibèrica de la Mota i tast de vins

Visita al Fortí de la Mota de Sant Pere, amb explicació de la fortalessa ibèrica a càrrec d’Arqueovitis i tast de vins amb àmfores. 

 

Inscripció: 5€

Places limitades. Cal prèvia inscripció a l’Oficina de Turisme Municipal de Cubelles 

 

 

Visita guiada Can Aleix

Dissabte 7 i diumenge 8 de setembre 

 

A les 10h i a les 12h, visita guiada de cubs antics conservats del segle XIX o anteriors, i altre material de col·leccionisme a la Masia de Can Aleix (Can Xicarró) del segle XIV.

Visita guiada al Castell i nucli antic de Cubelles

Els dies 7 i 8 de setembre us proposem les visites al castell i nucli antic de Cubelles amb copa de cava al finalitzar a la Plaça del Mercat. un cop allà podrem gaudir de les degustacions gastronòmiques i de vi o cava de productors del territori així com de les actuacions musicals i activitats infantils. 

 

 

Les visites es faran a les 12.00 h. 

Cal inscripció prèvia. Places limitades. 

 

Formulari d’inscripció per la visita guiada al Castell i nucli antic – Inscriu-te Dissabte…

Demostració de ball Fame Cubelles

 

 Dins del programa d’actes de la Festa de la Verema, l’escola de ball FAME Cubelles farà una demostració de diferents  modalitats de ball 

 

 @famecubelles

 

Tast de vins Caixer

Tast de vins Kosher (vi jueu de les cerimònies religioses) amb visita guiada i explicació del call jueu a càrrec de la Dra. Maria Josepa Estanyol de la Universitat de Barcelona. 

 

Punt de trobada: Plaça de la Vila

Preu inscripció: 5€

Places limitades. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme Municipal de Cubelles 

Concert Vermut Sr. Ramírez

Sr. Ramírez o el que és el mateix Sergi Ramírez, presenta un repertori de cançons, en què es recullen les melodies de tota una vida, entre acords i melodies que evoquen l’essència del pop-rock més emblemàtic. I ho fa amb veu pròpia, sota el paraigua de les seves emocions, les experiències més universals del cant al desamor i la reivindicació més agosarada de la música per si mateixa.